Alt på ett sted

Tjenester

Boretslag

Vi utfører alle tjenester et borettslag eller sameie har behov av. Våre vaktmestere har variert og god fagkompetanse og dekker et stort spekter av tjenester.

Bedrift

Vi bistår med drift- og vedlikeholdsoppgaver ute og inne hele året. Vi gjør jobben enkel og funksjonell ved å tilpasse vårt tilbud etter deres behov.

Private

La oss gjøre jobben, så vet du at eiendommen er ivaretatt – året rundt. Ønsker du et enkeltoppdrag eller en årsavtale på utendørs vedlikehold, vi kan hjelpe deg.

Mann legger takstein
Håndverkertjenester

Vi tar hånd om det meste av tømrertjenester, slik som utskifting av tak, vinduer, kledning, montering av kjøkken, samt plattinger og rekkverk. Vi har faglærte tømrere som løser alle slags oppgaver knyttet til vedlikehold, rehabilitering og andre spesialoppdrag.

planter
Grøntareal og hagestell

Vi utfører det meste innen hagearbeid til bedrifter, private, borettslag, næringsbygg og offentlig sektor. Grøntanlegg, gressklipping, beskjæring, stensetting, plenlegging, beplanting og opprydding. Alt fra et enkelt vedlikehold til årlige avtaler hvor vi kommer jevnlig og vedlikeholder deres anlegg.

Skuffe på måkebil
Snømåking og vintervedlikehold

Med vinteren kommer uforutsett snøfall og glatte veier. Vi hjelper deg med snørydding, brøyting, strøing, bortkjøring av snø, åpning av tette sluk, manuell snømåking, fjerning av istapper, og fjerning av snø på tak.

Mann i lift som feller trær
Trefelling

Vi har det nødvendige utstyret og erfaringen for å kunne utføre trefelling sikkert og effektivt. Vi kan utføre trefelling med litt klatring og lift, fjerning av kvist og virke. Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud!

Feiebil
Feiing av utearealer

Vi hjelper deg med alle typer feietjenester, både ute og inne i for eksempel garasjeanlegg. Vi feier garasjer og parkeringsanlegg, fortau, gang- og sykkelstier, små og store parkeringsplasser. Vi driver også med støvdemping og vårfeiing av gater, veier og plasser. Som kunde kan du velge mellom fast- og timepriser.

Person som rengjør gulv med mopp
Renhold

Vi har utarbeidet renholdskonsepter tilpasset ulike bransjer som borettslag, bedrifter, næringsbygg og kontorlokaler. Vi kan hjelpe dere med daglig renhold, hovedrengjøring, gulvbehandling, vinduspuss, byggrengjøring, flytte- og visningsvask, selskapsvask – før og etter, samt andre renholdstjenester. Sammen med dere skal vi finne fram til riktig arbeidsomfang, renholdsfrekvens, metode og pris.

murvegg
Mur, støp og steinlegging

Vi utfører mindre støpe-, mure-, forskaling- og steinleggingsarbeid. Ta gjerne kontakt dersom du ønsker mer informasjon.

poser med søppel på gaten
Bortkjøring og kasting av søppel

Ønsker du å fjerne små gjenstander og møbler? Eller kaste noe? Rokke Hageservice kjører bort søppel fra loft og kjeller, avfall fra hagen og alt annet du kanskje trenger å bli kvitt. Vi utfører rydding av boliger og dødsbo.

Mann som holder en arbeids hjelm
Småjobber

Vi løser de fleste typer oppdrag. Ingen jobb er for liten og ingen jobb er for stor! Vi er tilgjengelige både som fast og enkelt oppdrag. La oss gjøre jobben du blir garantert fornøyd.

Vi løser de fleste type oppdrag!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle